Story

Life is a magazine. Make it an interesting one.

Ons verhaal

Wij zijn een kledingzaak voor mannen, maar met net dat ietsje meer. Al drie generaties lang. We zorgen er voor dat de “kleren de man maken”, de boyen-man. Jouw verhaal is hiervoor belangrijk voor ons.

Een boyen-man wandelt zwierig door het leven. Een sportieve dag in de buitenlucht. Een avondje met je beste vrienden. Een werkweek vol adrenaline. Een stoppelbaardweekend met familie. Een boyen-man zit altijd goed in zijn tweede vel.

The finest clothing made is a person’s skin, but, of course, society demands something more than this. Mark Twain

Willem Boyen startte zo’n 100 jaar geleden een kleermakerij in Opoeteren. Theo Boyen zette het atelier verder in Genk en kleedde er menig ‘mijn’burger, notabele en communicant. Hij opende in 1968 een eerste ‘echte’ winkel. Dirk Boyen kreeg het ‘metier’ met de paplepel mee en leidt al 30 jaar de zaak met passie voor het vak.

Altijd als eerste met de trends mee. Het blijkt de sleutel tot succes. Casual, trendy of classic. Van jeans tot maatpak. Van trui tot schoenen. Bij ons vindt de boyen-man wat hij nodig heeft.

Wij werken samen met uitstekende confectiemerken. Aanpassingen gebeuren in het eigen atelier. Maatwerk is mogelijk.

Zolang er nog mooie dingen zijn om van te genieten, heeft het leven zin en waarde, is de wereld een klein paradijs, een stukje hemel op aarde.

Omdat het leven meer is dan de gepaste kleding, vind je op onze website ook zaken die niet zo gebruikelijk zijn, maar wel aangenaam. En omdat jouw verhaal belangrijk is, kijken wij uit naar een reactie, suggestie of tip.