Cannelloni van zeebaars met goene papaja.

Ingrediënten

  • 16 plakjes groene papaja
  • 1 komkommer
  • 300 gr rauwe zeebaars
  • blaadjes koriander
  • bloesems roomse kervel
  • citroensap
  • 20 ml druivenpitolie
  • 1 fijngesneden koriander
  • 0.5 fijngesneden munt
  • 2 limoenen
  • 10 ml olijfolie
  • peper
  • sesamzaadjes
  • 2 shisoblaadjes
  • 10 ml sojasaus
  • 5 ml sushi-azijn
  • 1 zalmeitjes
  • zout

Bereidingswijze

  1. Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette (druivenpitolie, olijfolie, sojasaus, sushi-azijn en peper) en breng op smaak met peper.

  2. Rooster de sesamzaadjes in een pan met antiaanbaklaag in een beetje olijfolie. Schil en snijd de komkommer in lange dunne banen.

  3. Kruid de zeebaars met peper en zout, besprenkel de 4 plakken met doorgeroerde vinnaigrette en verfris met wat extra citroensap. Strooi er de koriander en munt over en leg er een doormidden gesneden shisoblad op. Rol de plakken strak op in plasticfolie tot  4 rolletjes en laat een paar uur opstijven in de ijskast.

  4. Verwijder het plastic en rol de zeebaarsrol in de dun gesneden komkommerbanen. Leg daarop de groenepapajaschijven.

 

Sergio Herman